Over het UJO

Utrechts Jazz Orkest op Northsea Jazz FestivalBigband het Utrechts Jazz Orkest bestaat in 2017 alweer 50 jaar en is daarmee één van de oudste bigbands van Nederland. Door de jaren is de band altijd een mix gebleven van (aankomend) professionele musici en geroutineerde amateurs. Het UJO speelt geen alledaags repertoire, maar houdt de swing er wel in.

Het UJO laat regelmatig arrangementen horen van top arrangeur Konrad Koselleck. Vaak verrassende arrangementen van nummers die soms toch heel bekend zijn!

North Sea Jazz Festival
Het UJO won in de afgelopen jaren verschillende prijzen op concoursen. Het UJO won de 2e prijs Topklasse Bigband Concours Hoofddorp 2009 en de 1e prijs op het YouPlay festival Meppel 2008.
In 2008 speelde de band samen met Deborah J. Carter op het North Sea Jazzfestival.

Bekende gastsolisten
UJO met Ack van RooijenDeborah J CarterTal van artiesten traden de afgelopen jaren met het UJO op zoals Denise Jannah, Hans Dulfer, Jette van der Meij, Peter Guidi, Angelo Verploegen, Ack van Rooyen, Loet van der Lee, Gijs Hendriks, Deborah J. Carter, Bert Boeren, Dave Taylor, Ad Colen en nog vele anderen.

Meer informatie en boekingen
Het Utrechts Jazz Orkest is een veelzijdig orkest. In overleg is het mogelijk om het repertoire aan te passen aan iedere gelegenheid. Wij houden wel van een muzikale verrassing, maar vinden het belangrijker dat u geniet!
Neem vrijblijvend Contact met ons op!